Leloco Springkastelen

Voorwaarden

Slechtweergarantie
Bij hevige regenval of stormweer kan er kosteloos geannuleerd worden.

Betaling
De betaling dient contant te gebeuren bij afhaling/levering, of op voorhand via overschrijving.

Afhaling/levering
De springkastelen worden door ons geleverd en weer opgehaald, of u kan deze zelf afhalen bij ons.
Het tijdstip van levering/afhaling is op voorhand af te spreken.
Een levering buiten de regio kan extra kosten met zich meebrengen.

Plaatsing
Het springkasteel dient bij voorkeur op gras geplaatst te worden. Wanneer dit niet mogelijk is, graag doorgeven bij reservatie welke ondergrond van toepassing is. Rondom het springkasteel moet er minstens 1 meter vrije ruimte berekend zijn. Afmetingen staan steeds bij het springkasteel vermeld.

Voorzieningen
De huurder voorziet een verlengkabel met aarding tot aan de achterkant van het springkasteel.

Gebruik van springkasteel
Het kasteel mag niet met schoenen betreden worden. Eten, drinken, huisdieren, scherpe voorwerpen horen niet thuis op een springkasteel.
Bij regenweer dient het kasteel opgeblazen te blijven, dit om het opnemen van water te voorkomen. Enkel bij hevige rukwinden moet het kasteel afgelaten en dubbelgevouwen worden zodat het water niet in het kasteel kan lopen. Bij defect of schade tijdens de huurperiode dient u ons onmiddellijk te verwittigen op het nummer 0032495480597

Aansprakelijkheid
De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, voorwaarden van welke aard ook, tijdens de verhuurperiode. Evenmin kan de verhuurder aansprakelijk gesteld worden voor schade of letsel ontstaan tijdens levering, plaatsing, gebruik of afbouw.

Schade aan het springkasteel
Wanneer tijdens de verhuurperiode schade aan het springkasteel komt die niet ten gevolge is van slijtage kan dit op de huurder verhaald worden.